Proszę o szybką pomoc
Kakuś: Zaznacz w układzie współrzędnych zbiór punktów spełniających układ nierówności
20 cze 19:25
Kakuś: Podbijam
20 cze 19:46
Kakuś: Odpowie ktoś ?
20 cze 19:52
waeaf: nie, zamykam temat
20 cze 19:58
Kakuś: pytam osób kompetentnych umysłowo, a nie wafli
20 cze 21:05
ICSP: ale w czym tutaj masz problem? Umiesz narysować proste : y = 2x − 4 , x = 0 , y = −1 ?
20 cze 21:07
Kakuś: Już nieważne olśniło mnie. Wafel znajdź se jakieś form dla rozumnych inaczej bo tylko ludzi
irytujesz.
20 cze 21:09
Mila:

Rysunek:
y≥2x−4 punkty leżące nad prosta y=2x−4 i na tej prostej
x≥0 punkty leżące na prwao od osi OY i na tej osi
y≤−1 punkty leżące poniżej prostej y=−1 i na tej prostej
część wspólna, obszar =ΔABC
20 cze 21:15