matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!
adaś =/:
ZNAJDZ NAJWIEKSZĄ I NAJMNIEJSZĄ WARTOŚĆ W PRZEDZIALE DOMKNIĘTYM y=x
2
−4x+5 <2,3>
22 wrz 19:40
adaś =/:
już wiem
c(:
22 wrz 19:45