matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyć układ równań :
Kasia:
y`=z z`=y
20 cze 13:21
JAPON1A:
z' = n − z n − z = y => y' = z odp y = R − {P} , y' = {P} lub odwrotnie
20 cze 15:12
Kasia:
możesz mi to troszkę jaśniej wytłumaczyć ?
20 cze 16:59