matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
MasterOfKapcie:
W trójkącie rozwartokątnym ABC dane są: [AC] = 4, kąt ACB = 150 stopni oraz tg = 1/3. Oblicz długość wysokości trójkąta ABC poprowadzonej z wierzchołka B.
19 cze 20:25
Sparzi:
αβδ pozdro
19 cze 22:52