matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
monotonicznosc i ekstrema funkcji
:)):
wyznaczyć przedziały monotoniczności oraz ekstrema funkcji f(x)= e
−x
2
19 cze 15:15
aniabb:
do x=0 rosnąca od x=0 malejąca dla x=0 maximum
19 cze 15:17
aniabb:
19 cze 15:17