matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz współczynniki a.b.c
tomek:
wyznacz współczynniki a.b.c wiedząc, że w(X)=3x
3
+ax
2
+bx+c,w(1)=1 w(2)=23 w(−1)=5
18 cze 17:56
bezendu:
układ równań robisz W(1)=1 W(2)=23 W(−1)=5 chyba nie będzie z tym problemu
?
18 cze 17:58