matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
liść:
log
0,01
100= log
2
2
√
2
=
22 wrz 17:51
Edek:
a) (0,01)
c
=100 c=10 000 b)2
c
=2
√
2
2
c
=2
<
span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">
3
2
c=
3
2
22 wrz 17:58
liść:
dziękuję
22 wrz 18:07