matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
ala:
Oblicz log
2
a jeśli: log
a
2 =
1
2
22 wrz 16:47
Edek:
a
1
2
=2 a=4 log
2
4=2
22 wrz 17:43
ala:
jakoś nie bardzo wiem jak to zrobiłaś. log
a
8 = 6 też nie wiem jak zrobić
22 wrz 17:55