matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartosć logarytmu
leigh:
Prosze o jedno krótkie obliczenie, jeśli można to o wyjaśnienie jak to robić też
log
4
9
1 +
√
3
3
16 cze 23:42
Bogdan:
√
3
√
3
√
3
log
4/9
1 = 0, a więc log
4/9
1 +
= 0 +
=
3
3
3
17 cze 00:00