2x | 34 | |||
⇔ 32x* 22x* 64 >33x* 2x* 28 / : 33x* 2x* 28 ⇒ | > | ⇔ | ||
3x | 24 |
2 | ||
2) 0,4 = | ||
5 |
2 | ||
2,5 = ( | )−1 | |
5 |
2 | 2 | |||
( | )x + 3 + ( | ) x + 2 < 3,5 | ||
5 | 5 |
8 | 2 | 4 | 2 | ||||
*( | )x + | *( | )x < 3,5 | ||||
125 | 5 | 25 | 5 |
28 | 2 | 7 | 125 | ||||
*( | )x < | / * | |||||
125 | 5 | 2 | 28 |
2 | 125 | 5 | |||
)x < | = ( | )3 | |||
5 | 8 | 2 |
2 | 2 | |||
( | )x < ( | )−3 | ||
5 | 5 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |