matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc
Taboret:
Oblicz długość boku BS wiedząc że : |AB|=12+4, |CD|=3, |CS|=12 Te dwie linie są równoległe.
16 cze 22:25
bezendu:
Tu jest rozwiązanie→
https://matematykaszkolna.pl/strona/533.html
16 cze 22:37
Taboret:
o właśnie, dzięki wielkie
16 cze 22:40