| 1 | ||
W(x)=x3−x2+3x−2 dla x= − | ||
| 2 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
W(− | ) = (− | )3−(− | )2+3*(− | )−2 | ||||
| 2 | 2 | 2 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | |||
+ | + | −2 | |||
| 8 | 4 | 8 |
| 1 | 2 | 1 | |||
+ | + | −2 | |||
| 8 | 8 | 8 |
| 4 | 1 | ||
−2=1 | |||
| 8 | 2 |
| 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | ||||||||
w(− | ) = (− | )3 − (− | )2 + 3 * (− | ) − 2 = − | − | − | − | |||||||
| 2 | 2 | 2 | 2 | 8 | 4 | 2 |
| 1 | 2 | 12 | 16 | −1 − 2 − 12 − 16 | −31 | |||||||
= − | − | − | − | = | = | = − 3,875 | ||||||
| 8 | 8 | 8 | 8 | 8 | 8 |