matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania w modulo
Adam:
proszę o pomoc: d * 7 mod 120 = 1 jak wyznaczyć d
RSA
15 cze 17:23
irena_1:
d*7 =1 (mod 120) 7d=120n+1 7d−120n=1 120=17*7+1 7=7*1+0 1=−17*7+120*1 1=−17*7+120*1 d=−17 (mod 120)=103 (mod 120)
16 cze 09:07