prosze o pomoc powinno być 1
marta: log5 *log o podstawie 5 ze 100=
15 cze 13:15
Kaja: | | log100 | |
log5*log5100=log5* |
| =log100=2 |
| | log5 | |
15 cze 13:19
marta: czy może mi ktoś pomóc
15 cze 13:20
marta: dzięki a nie powinno być 1
15 cze 13:21
marta: wiem że 10 do 2 = 100
15 cze 13:21
marta: ale ktos powiedział że wynik ma byc 1
15 cze 13:22
marta: widocznie sie pomylił dzieki za p[omoc czy można zrobić jeszcze w inny sposób?
15 cze 13:23
kulfon: | | 1 | |
log5 *log5100 = |
| * 2(log510) = 2 |
| | log510 | |
15 cze 13:30
15 cze 14:15