| cosα | 1 | |||
1) | − tgα = | |||
| 1−sinα | cosα |
| sinα+ctgα | 1 | 1 | ||||
2) | = | + | ||||
| sinα*cosα | cosα | sin2α |
| cosα(1+sinα) | cosα(1+sinα | sinα | ||||
1. L= | −tgα= | − | =
| |||
| (1−sinα)(1+sinα) | cos2α | cosα |
| cosα(1+sinα) | sinαcosα | ||
− | =
| ||
| cos2α | cos2α |
| cosα+sinαcosα−sinαcosα | cosα | 1 | |||
= | = | =P
| |||
| cos2α | cos2α | cosα |
| sin2α | cosα | sin2α+cosα | ||||
2.P= | + | = | =
| |||
| cosαsin2α | cosαsin2α | cosαsin2α |
| sinα+ctgα | ||||||||||||||
= | =L | ||||||||||||||
| cosαsinα |