matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiązać układ metodą Cramera Proszę o pomoc
SYLWIA:
x1+2x2+x3+2x4=10 5x1+x2+3x3+x1=10 x1+x2+x3+5x4=18
13 cze 22:49
pigor:
.. Cramer tego nie umie zrobić (dlaczego
, piszę gdzie indziej), dlatego nie oczekuj, że ci ...
pomoże .
14 cze 00:03