matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz macierz
kolega:
Rozwiąż nierówność 1 1 1 1 =4 1 1 1 0 =3 1 1 0 0 =2 Jak rozwiązać taką nierówność macierzą?
13 cze 21:46
PW:
Po pierwsze nie bredzić.
13 cze 21:49
kolega:
Nie da się rozwiązać nie ?
13 cze 21:50