matematykaszkolna.pl
. feniks: Może mi ktoś polecić dobry zbiór zadań poza Krysickim dla politechnik? Mogą być starsze zbiory nie dostępne w księgarniach, poszukam w bibliotece.
13 cze 21:06
use: tez sie podepne do tematu emotka najlepiej jakby byly dostepne w pdf −ie
13 cze 21:10
use: @feniks ja mam jeszcze skoczyłasa
13 cze 21:13
krystek: Już kilka razy pisałam −Zaporożec − tłumaczenie z j rosyjskiego. Przeszukajcie forum , były wypisywane tytuły.
13 cze 21:13
14 cze 00:22
feniks: ok dzięki ogarnę książkę zaporożca, a ktoś miał z tym styczność? http://ksiegarnia.pwn.pl/produkt/7508/analiza-matematyczna.html Analiza matematyczna Witold Kołodziej Nie chcę kupić bubla który okaże się nie trafiona inwestycją, potrzebuje tylko dobrego zbioru dla pierwszego roku polibudy.
14 cze 02:03
5-latek: Use a co wybierasz sie na wroclawska ze masz Skoczylasa ?emotka
14 cze 10:19
5-latek: Feniks najlepiej to popytaj starszych kolegow na uczelni na ktorej zamierzasz studiowac. Oni doradza . Jesli na wroclawskiej to bedzie kolegoa Godzio
14 cze 10:22
Use: @5−latek jeszcze nie wiem gdzie sie wybieram czekam narazie na wyniku matury a pozniej zobaczymy wszystko zalezy od tego czy zdalem mature emotka a jak zdalem to na ile % ^^
14 cze 10:38
Bogdan: Kiedyś korzystałem z "Zadania z matematyki dla wyższych uczelni technicznych" Włodzimierza Stankiewicza, jest część A i B. Polecam. Można w sieci znaleźć wersję w PDF.
14 cze 12:38
Janek191: Np. Demidowicz: Zbiór zadań z analizy matematycznej Jest w pdf
14 cze 17:42
feniks: Demidowicza w polskiej wersji szukałem w bibliotece −nie ma. Chcialem kupic −nie znalazłem.Chciałem pobrac znalazłem jedynie trzecią częśc która mi sie nie przyda... Jak ktoś ma ten zbiór to niech wystawi to na allegro i da mi link odkupie pasowałby mi pod Fichtenholza
14 cze 19:35