matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
zielonny:
funkcja y=f(x) jest rosnąca w zbiorze R. wykaż że funkcja y=g(x), gdzie g(x)=2f(x) także jest rosnąca w zbiorze R.
13 cze 19:24
zielonny:
no błagam no
13 cze 19:35
lala :
pomoże ktoś?
13 cze 21:03