matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o odpowiedź
qudis:
Dla jakiego argumentu funkcje wykładnicze f(x)=4x oraz g(x)=24−22x−1 przyjmują tę samą wartość
12 cze 22:18
bez:
a gdzie tu funkcja wykładnicza?
12 cze 22:22
5-latek:
f(x)=g(x) rozwiaz to
13 cze 00:00