Geometria analityczna(SPRAWDZENIE)
Help!:

Naszkicuj wykres nierówności (x+4)
2 +(y−3)
2 <25.
S=(−4,3)
r=5
czy to jest ok ?
12 cze 21:35
Help!: a i mam zamazać kółko ?
12 cze 21:36
PW: Tak, ino bez brzeżka. Ja wiem, że tutaj trudno się rysuje, ale skoro xS=−4 i r=5, to okrąg
powinien dziabnąć w 2 miejscach oś OY.
12 cze 21:51
Help!: Dzięki wielkie
12 cze 21:56
Eta:
12 cze 22:00
Help!: Trzeba zaznaczać te punkty na tym okręgu ?
12 cze 22:09
Eta:
Bez brzegu koła !
12 cze 22:13
Help!: Właśnie a coś oznaczają znaki <,>,≤,≥

i jakby to wyglądało wtedy ?
12 cze 22:16