nie rozumiem jak to mam zrobić
michał: potrzebne na jutro
dwa całe i trzy czwarte dzielone na 2,75
12całych i jedna druga dzielone na jedną piatą razy 2,5
trzy całe i trzy czwarte dodać 0,28 razy jedna cała i jedynaście czternastych
dziękuję bardzo za pomoc
12 cze 18:16
Cusack: podstawowe działania, spróbuj chociaż.
12 cze 18:17
michał: ale nie bylo mnie na tych lekcjach i nie kumam tego
12 cze 18:19
12 cze 18:19
michał: dzięki za pomoc
12 cze 18:22
michał: a może mi ktoś zrobić jeden przykład
12 cze 18:32
michał: nikt mi nie pomoże....
12 cze 18:39
asdf:
| | 1 | | 5 | | 12*2+1 | | 5 | |
| * 2.5 = 12 |
| * 5 * |
| = |
| * 5 * |
| = |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
12 cze 18:45