matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pozostałe wartości trygonometryczne. Pilne!!!
Kajaa :
tg=
√
4
9 cze 18:53
Kajaa :
9 cze 18:54
Eta:
pilnie
to należ się uczyć przez cały rok !
√
4
=
2
tgα=2
1
ctgα=
2
2
2
√
5
sinα=
=
√
5
5
1
√
5
cosα=
=
√
5
5
9 cze 19:34
Eta:
należy
9 cze 19:34
Kajaa :
wielkie dzięki
9 cze 19:44
Eta:
9 cze 19:46