Czy jest dobrze?
I've done the Harlem Shake: Sprowadź równanie do najprostszej postaci
Trygonomertia − sprawdzenie
| 1 | | 1 | |
| − tg2α ⇒ |
| = tg2α |
| ctg2α | | ctg2α | |
| 1 | | sin2α | |
| = |
| / * cosα |
| ctg2α | | cos2α | |
I z tego wychodzi że 1 = sin
2α.
Podstawiam do równania wyżej :
9 cze 13:05
I've done the Harlem Shake: Przepraszam. Wszędzie po lewej stronie powinien być cos.
9 cze 13:06
I've done the Harlem Shake: ?
9 cze 17:47
Eta:
zatem W= tg
2α−tg
2α=
0 i to wszystko
9 cze 17:51
Eta:
Wyciągnąłeś armatę do zabicia małej muszki
9 cze 18:03