matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie prostej przechodzącej przez dwa punkty
bomba:
równanie prostej przechodzącej przez dwa punkty A(5p,p) i S(0,0) jak to napisać?
9 cze 09:49
Aga1.:
y=ax+b b=0 p=5pa oblicz z tego równania a.
9 cze 11:30
PW:
Osobno rozważ p=0.
9 cze 12:09