Kwantyfikatory
Równina: proszę o pomoc

Kwantyfikatory
Zaznacz na osi liczbowej zbiór tych punktów, których odcięta spełnia formę zdaniową:
⋁ ⋁ (y
2=x
2−1−z
2)
y∊R x∊R
wyliczyć x
7 cze 22:39
Równina: ...których odcięta x spełnia...
7 cze 22:45
Równina: Proszę
7 cze 22:59
Równina:
7 cze 23:06
Równina: Potrafi ktoś pomóc
7 cze 23:14
Równina: Proszę
8 cze 10:14
Nienor: To inaczej mówiąc: istnieje takie x,y∊ℛ, które spełnia to równanie: y2=x2−1−z2
y2+z2+1=x2,
tak masz narysować tę powierzchnię.
8 cze 11:00