szkoda
ewela: Holera, myślałam, że takie fora są po to, żeby ludzie sobie pomagali, a tu widzę są genialni
matematycy, ale pomoc się niesie tylko swoim znajomym

!
7 cze 16:56
use: co
7 cze 16:57
ewela: hcę, żeby mi ktoś pomógł zrobić zadania na jutro

!
7 cze 16:58
use: jakie zadania ?
7 cze 17:00
Mateusz:
Moja droga darciem sie na forum nic nie wskurasz to raz, dwa to to ze nie wszyscy akurat mają
czas aby te zadania zrobic niestety ale doba ma tylko 24h i wszyscy mają do załatwienia tyle
spraw( tak wiem tez tego nie rozumiem ale tak jest) Pomoc zawsze otrzymasz tyle ze za takie
wybryki na innym forum twoje posty trafiłby do kosza od razu wiec ciesz sie z tego ze na tym
forum jest "demokracja" co nie znaczy ze wszystko jest tolerowane i jakieś zasady tez
obowiązują.
7 cze 17:16
use: @mateusz ale wiesz jak to jest z demokracją nie sprawdza sie w praktyce, bo kazdy ma inne
zdanie, niestety
7 cze 17:18
ewela: ej sory chłopaki, ale ja po prostu mam mało czasu i małe dziecko którym się zajmuje właśnie
teraz, a zadania mam na jutro, więc chyba sami rozumiecie . Przesyłam wam znak pokoju
7 cze 17:26
AS: Gwoli ścisłości − HOLERA pisze się przez CHOLERA
7 cze 20:01
Basia: Pomagać ≠ rozwiązać
Do wszystkich zadań dostałaś wskazówki. Nie zrobiłaś kompletnie nic.
Wybacz, ale dziecko nie jest żadnym argumentem.
"Panie profesorze trójeczkę poproszę bo mam małe dziecko."
To nie działa.
7 cze 20:10
ewela: hej powoli, się robi, przestańcie już na mnie tak pojeżdżać

!
7 cze 20:43
wredulus_pospolitus:
'holela a ja myslalem rze takie fora odwiedzaja ludzie ktuzy hcą pomocy a nie gotowcuw'
dziecko −−− a od kiedy to pomoc = gotowiec

pomagamy w najlepszy sposób w jaki się da −−− pokazując w jaki sposób SAMA zrobisz to zadanie
lub z czego masz skorzystaj rozwiązując dane zadanie ... ale to TY SAMA musisz je rozwiązac
7 cze 20:52