matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Domciaaa:
a) log{1}{3} 27=27
7 cze 13:42
Domciaaa:
1
a) log
27=
3
7 cze 13:45
bezendu:
−3
7 cze 13:46
Domciaaa:
log10000=
7 cze 13:47
bezendu:
log10000=
√
100
−6
7 cze 13:49
pigor:
..., log10 000= log10
4
= 4log10= 4*1= 4.
7 cze 14:13