matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
co dalej?
Kamil:
oblicz warość wyrażenia
4*sin60
o
* cos 30
o
+ tg 45
o
+ ctg 60
o
6 cze 19:49
bezendu:
w czym problem ?
6 cze 19:50
5-latek :
sin60= cos30= tg45= ctg60= podstaw do wzoru i licz
6 cze 20:17