zad
Matma: a i jeszcze jedno podstwa graniastoslupa jest romb o krotszej przekatnej dlugosci d i kacie
ostrym 2β oblicz Pc jezeli wiesz ze dl wysokosci graniastoslupa jest rowna d/2
20 wrz 22:23
Matma: podstawe graniastoslupu jest rownoleglobok o obw 18 cm przekatne graniastoslupa maja
dl.9,pierwiastek z 33 a krawedz podstawy bocznej ma dl.4 cm oblicz V
20 wrz 22:24
Matma: Arob mozna jeszcze liczyc na Ciebie w tych zadaniach

?
20 wrz 22:30
Matma: ?
20 wrz 22:46
Matma: dobra dzieki Arob za tamte zadanko pa
20 wrz 22:52
Matma: umie to ktos
21 wrz 06:40
imię lub nick:

P
c=2*P
p+P
b
P
p=a
2sin2β
P
b=4*a*
d2
21 wrz 10:24
imię lub nick: dokończ
21 wrz 10:26
Matma: o spoko a to drugie?
21 wrz 13:05
Matma: Eta pomozesz?
21 wrz 13:06
Matma: spr ktos wyszlo mi Pc=8*d4/12sin2β
21 wrz 13:15
21 wrz 13:17
imię lub nick: mi wyszło:
21 wrz 15:29