matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
on:
α=135 pole to bedzie
25*sinα
sin(180−45)=sin45
2
25
√
2
p=
?
4
4 cze 21:10
on:
to jest trójkąt
4 cze 21:11
krystek:
tak
4 cze 21:12
pigor:
... tak, dobrze to jest pole P=
1
2
*5*5*
1
2
√
2
=
1
4
*25
√
2
4 cze 21:17
on:
dzieki
4 cze 21:20