matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wartośc wyrażenia wynosi?
Balotelli:
log
1
2
2
4
4 cze 18:34
ICSP:
−4
4 cze 18:35
Nienor:
1
log
1
2
(
)
−4
=−4
2
4 cze 18:35
Eta:
n
log
a
m
(a
n
)=
m
4
log
2
−1
(2
4
)=
= −4
−1
4 cze 18:37