| √n2+6−n | ||
lim(n→∞)( | ) wyszła mi 3 a w odpowiedziach jest wynik 2 ![]() | |
| √n2+2−n |
| √n2+6−n | |
= | |
| √n2+2−n |
| √n2+6−n | √n2+6+n | √n2+2+n | ||||
= | * | * | ||||
| √n2+2−n | √n2+2+n | √n2+6+n |
| n2+6−n2 | √n2+2+n | |||
= | * | |||
| n2+2−n2 | √n2+6+n |
| √n2+2+n | 1+√1+2/n2 | |||
= 3* | = 3* | |||
| √n2+6+n | 1+√1+6/n2 |
no właśnie czyli policzylem dobrze a jest łąd w odpowiedziach to jest najbardziej
irytujące w tym wszystkim, w kazdym pieprzonym zbiorze są jakies bledy w odpowiedziach
niestety