matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
algebra
zajaczek:
liczba log
3
3
√
3
wynosi
2 cze 15:12
bezendu:
1
log
3
3
√
3
=
3
2 cze 15:14
pigor:
..., np. tak : log
3
3
√
3
= log
3
3
1
3
=
1
3
log
3
3=
1
3
*1=
1
3
. ...
2 cze 15:15