.
Ania: jaki może być stopień i wyraz wolny tego wielomianu?
2v(x)−w(x)
2(4x4+3x3+4x2−x−1)−(8x4−6x3−x2+5)
8x4+6x3+8x2−2x−2−8x4+6x3+x2−5
12x3+7x2−2x−7
s+[2v(x)−w(x)]=3
1 cze 20:09
Ania: ?
1 cze 20:19
Eta:
ok

st. = 3 wyraz wolny : −7
1 cze 20:46
Bartek: dziękuje minute przed tobą już to zrobiłam
1 cze 20:51
krystek: Ania=
Bartek
1 cze 20:53
ZKS:
Ania =
Bartek?
1 cze 20:55
Vizer:
Kiedyś usłyszałem od jakiegoś gostka dlaczego zapisuje swój nick imieniem żeńskim, to
dowiedziałem się, że dziewczyny szybciej znajdują pomoc i więcej chętnych jest do pomocy, nie
wiem ile jest w tym prawdy. Może tak samo jest i w tym przypadku
1 cze 21:23
Mateusz:
Albo jest moda Na "Panie" Anie

tyle ze w sejmie juz jedna jest moze wystarczy

ładne imie
np Maja albo Paulina
1 cze 21:29
Vizer:
No tak też może być

Raz się jest Anią, a potem czego by nie być np. Bartoszem. Who cares?
1 cze 21:32
Mateusz:
No tyle ze z kobiety trudniej zrobić Bartosza łatwiej w koncu jest coś odjąć niż dodać
1 cze 21:34
Vizer:
U faceta też coś trzeba byłoby ... odjąć

Także jest remis
1 cze 21:41
Mateusz: No to mowie własnie ze łatwiej jest zrobic panią Anie niz Bartosza
1 cze 21:48
Vizer:
A teraz się kapnąłem, że właśnie o to Ci chodziło, eh to czytanie ze zrozumieniem
1 cze 21:50
Mateusz: Spoko wieczor jest to sie juz nie myśli tak jak do południa
1 cze 21:50