matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podzielnosć
m-18:
7
n
+7
n+1
7
n+2
=7
n
(1+7+49) jest podzielne przez 29
28 maj 16:27
wredulus_pospolitus:
już masz prawie rozwiązane 1+7+49 = 57 z tego wynika, że NIE
28 maj 16:32
Mila:
57=3*19
28 maj 18:13