matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
naszkicuj wykres funkcji
lenkaa:
2−x
Podaj co to jest funkcja homograficzna i naszkicuj wykres funkcji y=
x
28 maj 15:10
irena_1:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2456.html
28 maj 15:14
lenkaa:
dzięki a pomoże ktoś z naszkicowaniem wykresu ?
28 maj 15:31
lenkaa:
28 maj 15:38
wredulus_pospolitus:
2−x
2
x
2
=
−
=
− 1
x
x
x
x
2
y=
− 1 potrafisz narysować
x
28 maj 15:58
lenkaa:
Potrafię, dzięki za pomoc.
28 maj 16:13