matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Mirka:
2
8
1
(
)
−
2*(
)
/div>
5
27
3
1
−2 i
to są potęgi
3
28 maj 13:23
krystek:
a
x
*a
y
=a
x+y
8
2
podpowiedź
=(
)
3
27
3
28 maj 13:24
krystek:
5
2
25
2
(
)
2
*(
)
3*
1
3
=
*
=..
2
3
4
3
28 maj 13:32