27 maj 22:09
Vizer:
Nieczytelny zapis.
27 maj 22:10
ola: 81 i na góże w poędze ułamek1 i 1/4
27 maj 22:11
ola: potędze
27 maj 22:11
27 maj 22:11
ZKS:
Zgaduję że tam jest
811 + 1/4.
27 maj 22:11
bezendu: poprawka
(4√81)5=243
27 maj 22:12
ZKS:
Siem żem spóźnił.
27 maj 22:12
ola: bez plusa.Nie wiedziałm jak to obliczyć a brakuje mi tego do części zadania ale dzięki
27 maj 22:12
Vizer:
81114 = 8154 = (34)54 = 35 = 243
27 maj 22:13
ZKS:
| | 1 | | 1 | |
Oj ola a czy 1 |
| różni się czymś od 1 + |
| ? |
| | 4 | | 4 | |
27 maj 22:14
ola: o wlaśnie tak

dziękuje
27 maj 22:14
ola: no w sumie nie różni się
27 maj 22:15
ZKS:
Jak się nie różni to właśnie dlatego tak zapisałem żeby było czytelniej.
27 maj 22:17