| acos2α | ||
|AB|=|AF|+|FB|= acosα*tg2α+ | ||
| sinα |
| |||||||||||
P= | *a cosα | ||||||||||
| 2 |
| a | cos2α | |||
P= | ( 2cosα*tg2α+ | −sinα)*acosα | ||
| 2 | sinα |
| a2cosα | ||
P= | (.....................) | |
| 2 |
| 2sinαcosαtg2α+cos2α−sin2α | ||
(.............)= | = | |
| sinα |
| 1 | 1 | sin2α*sin2α +cos2α*cos2α | |||
(sin2αtg2α+ cos2α)= | ( | = | |||
| sinα | sinα | cos2α |
| 1 | sin22α+cos22α | 1 | 1 | |||||
= | ( | )= | * | |||||
| sinα | cos2α | sinα | cos2α |
| a2cosα | 1 | 1 | a2ctgα | |||||
P= | * | * | = | |||||
| 2 | sinα | cos2α | 2cos2α |