..
Ee: sprawdź, czy podane równości są tożsamościami trygonometrycznymi
1−2sin2α=2cos2α−1
27 maj 18:21
Eta:
Eeee na co czekasz? na gotowca?
sin2α+coos2α=1 ( znasz taki wzór?
podstawiaj za 1 po lewej i po prawej i zobaczysz ,że zachodzi równość L=P
lub 2 sposób : cos2α= 1−2sin2α = 2cos2α−1
zatem cos2α= cos2α
L=P
27 maj 18:35
Vizer:
Eta coś dzisiaj nie w sosie
27 maj 18:39
Eta:
Hej
Vizer 
No bo deszcz cały czas leje ....... i boli mnie przez to głowa
27 maj 18:44
Vizer: No u mnie też pogoda jak pod psem, 10 stopni w zasadzie już w czerwcu, kto to widział

Na
pocieszenie ma być taka pogoda przez tydzień jeszcze
27 maj 18:48
Eta:
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
27 maj 18:50