| 1 | 1 | 1 + ctg2x | |||
+ | = | ||||
| sin2x | cos2x | cos2x |
| cos2x+sin2x | 1 | |||
L= | = | |||
| sin2x*cos2x | sin2x*cos2x |
| sin2x+cos2x | 1 | |||||||||||||
P= | = | = | =L | ||||||||||||
| cos2x | sin2xcos2x | sin2x*cos2x |
| sin2x+cos2x | ||
L= | = | |
| sin2x*cos2x |
| ||||||||||||||
= | = | |||||||||||||
|
| 1+ctg2x | ||
= | = P | |
| cos2x |
| 1 | ctg2x | 1 | cos2x | 1 | ||||||
P= | + | = | + | * | = | |||||
| cos2x | cos2x | cos2x | sin2x | cos2x |
| 1 | 1 | |||
= | + | = L | ||
| cos2x | sin2x |