statystyka
qwerty: mam problem z odczytem z odczytem wartosci z tablic F−Snedecora.. tzn jezeli poziom istotnosci
wynosi 0,05 albo 0,01 to wszystko ok, wiem jak robic.. ale gdy posiada inna wartosc to juz mam
sciane...
np jak odczytac dla n1=n2=30 oraz alfa=0.1?
albo dla alfa=0.02 n1=12 oraz n2=16?
27 maj 10:55
aniabb: użyć Excela
1,606478506
3,045045105
27 maj 10:59
qwerty: zalozmy,ze jak cos takiego dostane na kolosie... to nie ma jakiejs metody, zeby to z tablic
odczytac?
27 maj 11:03
aniabb: jeśli na kolosie to albo coś co będzie w tablicach, albo powinno być w treści
27 maj 11:26
qwerty: ok, dzieki
27 maj 11:51