Zapisz podane liczby w kolejności od najmniejszej do największej
Agnez: Zapisz podane liczby w kolejności od najmniejszej do największej
a= 334 − 333 b=275 c=(317)2 d=1535 : 534
19 wrz 20:32
imię lub nick:
a=3
33(3
1−1)=2*3
33
b=(3
3)
5=3
15
c=3
34
19 wrz 23:24
Warchlak: a=333(3−1)=333*2
b=(33)5=33*5=315
c=334
d=(335*535)/534=335*5
Wiec:
b<a<c<d
Odp: b, a, c, d
19 wrz 23:27
krzychu : a= −2/5
16 wrz 18:46
ala: zapisz podane liczby w kolejności od największej do najmniejszej
a) 75 7−5 7−3 7−7
25 wrz 17:40
Mila:
liczby:
| | 1 | | 1 | | 1 | |
75, ( |
| )5, ( |
| )3, ( |
| )7 |
| | 7 | | 7 | | 7 | |
| | 1 | | 1 | | 1 | |
75 > ( |
| )3> ( |
| )5> ( |
| )7 |
| | 7 | | 7 | | 7 | |
25 wrz 18:24
,Dawid:
4 wrz 15:46