matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdz srodek i promien tego okregu
raka:
Wszystkie punkty ktorych wsppolrzedne spelniaja podany warunek tworza okrag. znajdz srodek i promien tego okregu a)x
2
+y
2
+6y+1=0 b)x
2
+y
2
−10x−y+19=0 c)x
2
+y
2
+3x+8y+2=0
26 maj 19:16
bezendu:
zobacz tu
https://matematykaszkolna.pl/strona/1734.html
26 maj 19:23