matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ela:
oblicz a) log
3
√
3
/81 rozwiąż rówanie 5
(
x
/
2
+
1
)
= P{5}/5
26 maj 13:12
bezendu:
√
3
7
log
3
=−
81
2
26 maj 13:36
Basia:
ad.a podstaw
√
3
= 3
1/2
81=3
4
wykonaj działania na potęgach log
a
a
x
= x ad.b
√
5
5
1/2
=
= 5
−1/2
5
5
1
x
1
+1 = −
2
2
dokończ
26 maj 13:37