matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
asdf:
y = (a+b+c)(
a
+ c)(
a
+
b
) = −−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−−− (a+b+c)(
a
+ c)(
a
+
b
) = −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−− −−−−−− −−−−− (a+b+c) + (
a
+ c) + (
a
+
b
)
25 maj 18:33
Trivial:
?
25 maj 19:02