matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
magda:
rozwiąz równanie szybko mam egzamin −20x2−x+1=0
25 maj 15:26
krystek:
Δ=.. x
1
= ..x
2
=..
25 maj 15:27
magda:
potrzebne rozwiązanie całe
25 maj 15:29
krystek:
Ty masz egzamin
25 maj 15:30
magda:
tAAA
25 maj 15:36