matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki pierwiastki
karolina:
2
√
5
2
= 2
1/3
− 2
−1/3
=
25 maj 12:01
Kaja:
2
√
5
2
=2*5=10 jesli chodziło ci o (2
√
5
)
2
, to (2
√
5
)
2
=4*5=20
1
2
3
√
2
−1
2
1
3
−2
−
1
3
=
3
√
2
−
=
3
√
2
3
√
2
a jesli chcesz to możesz sobie jeszcze usunąć niewymierność
25 maj 14:47