matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
blagam pomocy
kuba:
napisz rownanie okregu znajac srodek okregu S(1,−4) i punkt nalezacy do niego A(2,−3)
25 maj 08:30
irena_1:
r
2
=(2−1)
2
+(−3+4)
2
=1+1=2 (x−1)
2
+(y+4)
2
=2
25 maj 09:05